remote support start  Oddaljena podpora

Xclaim – mali veliki WiFi

Veliki WiFi za manjše poslovne uporabnike

Xclaim Wireless

Gre za novo blagovno znamko, ki na popolnoma nov način predstavlja WI-FI. Produktna linija je zgrajena z znanjem vodilnega proizvajalca poslovnih brezžičnih sistemov, Ruckus Wireless.

xclaim wireless
xclaim wireless Xi-1

Brezžična oprema

Produkti so namenjeni podjetjem, trgovinam, restavracijam, kavarnam in sorodnim okoljem, kjer do sedaj ni bilo produkta na sredini spektra med ceneno domačo WI-FI opremo in dragimi ter zapletenimi profesionalnimi sistemi.

Xi-1, Xi-2, Xi-3, Xo-1

Produktni spekter zajema 4 modele brezžičnih Wi-Fi dostopnih točk, tri so namenjene notranji ter ena zunanji namestitvi. Osnovni model Xi-1 podpira 802.11n standard in deluje na 2,4 ali 5GHz frekvenčem pasu. Model Xi-2 deluje vzporedno na 2,4 in 5GHz in teče na 802.11n standardu. Najzmogljivejša sta modela Xi-3 in zunanja točka Xo-1, ki podpirata standard 802.11ac in s tem hitrosti preko 1Gb na sekundo. Vse dostopne točke imajo že priložen PoE injektor za napajanje.

xclaim_wireless2
Xclaim cloudmanager

Cloud Manager

Preprosto in celovito upravljanje Xclaim dostopnih točk preko storitve v oblaku.

  • brezplačen
  • upravljanje neomejenega števila dostopnih točk
  • upravljanje in nadzor dostopnih točk na več lokacijah
  • enostaven dostop preko tablice, pametnega telefona ali računalnika
  • enostavna vzpostavitev in upravljanje
  • podrobna poročila in zgodovina dogodkov v omrežju

Harmony

Aplikacija Xclaim Harmony je najenostavnejši način upravljanja z dostopnimi točkami. Namenjena je predvsem manjšim omrežjem in omogoča vzpostavitev enostavnih brezžičnih omrežij v najkrajšem možnem času. Velika prednost pred ostalimi načini upravljanja je eleganten in učinkovit vmesnik, ki ga vsakdo osvoji v nekaj minutah.

harmony
Apple App Store link Google Play Store link

 


Vrh