Oddaljena podpora

Vzdrževanje informacijskih sistemov

Zaupa nam že več kot 500 podjetij

it podpora

Vzdrževanje informacijskih sistemov 24/7/365

V Sibitu smo ponosni na našo strokovno računalniško podporo s hitrimi odzivnimi časi in vzdrževanjem v režimu 24/7, kar pomeni 24 ur na dan, 7 dni v tednu, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. S prijaznostjo do uporabnikov bomo poskrbeli za nemoteno delovanje IT-ja.

Znanje

Širok spekter znanja in usposobljeni strokovnjaki so zagotovilo, da tudi v najzahtevnejših okoljih poskrbimo za nemoteno in hitro delovanje IT-ja. Pohvalimo se lahko z več kot 500 podjetji, ki nam zaupajo in pri katerih skrbimo za informacijsko infrastrukturo.
znanje
IT support

Zadovoljstvo

Vsi naši zaposleni so visoko usposobljeni, še posebej se lahko pohvalimo s prijaznostjo do uporabnikov in prilagajanju potrebam stranki. Posledično so naša največja nagrada zadovoljne stranke, ki nam zaupajo in s katerimi gradimo dolgoročno sodelovanje.

Nemoteno poslovanje

Da poslovanje v podjetju poteka nemoteno, je ključnega pomena brezhibno delovanje informacijske infrastrukture. Poskrbeli bomo, da bodo vse komponente IT-ja, ki so prisotne v podjetju (računalniška mreža, računalniki, strežniki, diskovna polja, tiskalniki, programska oprema, ipd.), delovale nemoteno. Delovanje IT-ja pri naših strankah nenehno spremljamo, posodabljamo in v primeru nedelovanja, napake odpravljamo v najkrajšem možnem času.
IT podpora poslovanju
Varnost podatkov

Varnost

Varnostna kopija podatkov (Backup) je ključnega pomena v primeru izgube podatkov zaradi izbrisa, vdora ali okvare opreme. V Sibitu poskrbimo, da so vaši podatki varni in jih je mogoče obnoviti tudi za leta nazaj. Varnostno kopijo podatkov lahko izvajamo na lokaciji naročnika, kakor tudi na oddaljeno lokacijo.

 


Vrh