remote support start  Oddaljena podpora

Vzdrževanje informacijskih sistemov

Zaupa nam že več kot 500 podjetij

it podpora

Vzdrževanje informacijskih sistemov 24/7/365

V Sibitu smo ponosni na našo strokovno računalniško podporo s hitrimi odzivnimi časi in vzdrževanjem v režimu 24/7, kar pomeni 24 ur na dan, 7 dni v tednu, tudi v sobotah nedeljah in praznikih. S prijaznostjo do uporabnikov bomo poskrbeli za nemoteno delovanje IT-ja.

Znanje

Širok spekter znanja in usposobljeni strokovnjaki so zagotovilo, da tudi v najzahtevnejših okoljih poskrbimo za nemoteno in hitro delovanje IT-ja. Pohvalimo se lahko z več kot 500 podjetji, ki nam zaupajo in pri katerih skrbimo za informacijsko infrastrukturo.
znanje
IT support

Zadovoljstvo

Vsi naši zaposleni so visoko usposobljeni, še posebej pa se lahko pohvalimo s prijaznostjo do uporabnikov in prilagajanju potrebam stranki. Posledično so naša največja nagrada zadovoljne stranke, ki nam zaupajo in s katerimi gradimo dolgoročno sodelovanje.

Nemoteno poslovanje

Da poslovanje v podjetju poteka nemoteno, je ključnega pomena brezhibno delovanje informacijske infrastrukture. Poskrbeli bomo, da bodo vse komponente IT-ja, ki so prisotne v podjetju (računalniška mreža, računalniki, strežniki, diskovna polja, tiskalniki, programska prema ipd.) delovale nemoteno. Delovanje IT-ja pri naših stranka nenehno spremljamo, posodabljamo in v primeru nedelovanja napake odpravljamo v najkrajšem možnem času.
IT podpora poslovanju
Varnost podatkov

Varnost

Varnostna kopija podatkov (Backup) je ključnega pomena v primeru izgube podatkov zaradi izbrisa, vdora ali okvare opreme. V Sibitu poskrbimo, da so vaši podatki varni in da jih je možno obnoviti tudi za leta nazaj. Varnostno kopijo podatkov izvajamo tako na lokaciji naročnika, kot tudi na oddaljeno lokacijo.

Vrh