Oddaljena podpora

Office 365

Opravite delo kjerkoli in kadarkoli

Excel 2013

Vaš Office 365 – ne glede na to, kje ste

Ne glede na to, ali delate v pisarni ali na poti, boste prejeli znan, vrhunski nabor orodij za boljšo učinkovitost. Z Officeovimi programi(vedno najnovejša različica) boste lahko ustvarjali dokumente, jih urejali in jih v realnem času dajali v skupno rabo v računalniku s sistemom Windows/računalniku Macintosh ali v napravi s sistemom iOS, Android ali Windows.

Orodja za strokovnjake

Naslovu za poslovno e-pošto dodajte ime svojega podjetja in tako ustvarite prepoznavnost v poslovnem svetu ter vzpodbudite zanimanje za posel s prilagojenim trženjskim gradivom, ki je lahkotno za uporabo. Uporabite številna orodja za komunikacijo, od e-pošte, neposrednih sporočil, do družabnih omrežij in videokonferenc ter se tako bolje povežite s strankami in sodelavci.
01-explore-section2
01-explore-section3

Orodja za sodelovanje

Vsak uporabnik ima na voljo shrambo v velikosti 1 TB, kar mora zadostovati za vse predstavnostne datoteke. In ker se datoteke shranjujejo v spletu, jih lahko kadar koli in kjer koli daste v skupno rabo s sodelavci ter zunanjimi uporabniki. Video HD za več oseb, skupna raba vsebine in koledarji v skupni rabi zagotavljajo, da boste s svojo ekipo vedno na tekočem.

Preprosta nastavitev in upravljanje

Z navodili po korakih lahko preprosto nastavite uporabnike in začnete hitro uporabljati storitve. Kjer koli lahko dostopite do skrbniškega središča, ki je preprost za uporabo, v njem pa lahko upravljate vse svoje storitve. Office 365 namesto vas poskrbi tudi za IT, tako da so vaše storitve vedno na voljo in posodobljene.
Image_AcrossYourDevice_430x145

 


Vrh