Oddaljena podpora

Varnostne kopije – backup

Altaro Virtual Machine Backup

S pomočjo rešitve nudimo:

  • Zagotovitev stabilnega informacijskega sistema,
  • programsko in strojno infrastrukturo za vzpostavitev varnostnega kopiranja in obnovitev podatkov,
  • replikacija varnostnih kopij na primarne in sekundarne lokacije (okrevanje po katastrofi),
  • varnost podatkov in informacij.

Podatki so hranjeni v dveh podatkovnih centrih (primarni v Sloveniji in sekundarni v Nemčiji), kar omogoča hitro in varno restavriranje podatkov. Zaradi oddaljenosti lokacij podatkovnih centrov pa bodo vaši podatki ostali na varnem tudi v primeru naravne nesreče.

IT podpora poslovanju

 

Varnostno kopiranje podatkov v poslovno-kritičnih okoljih je ključnega pomena vsakega informacijskega sistema, saj lahko izguba le-teh privede do velike finančne škode, s tem pa ogrozi nadaljnjo poslovno stabilnost podjetja v primeru izgube ključnih podatkov.

 

Pomembno je torej zavedanje, da je za preprečitev kritične izgube podatkov potrebno vzpostaviti ustrezno infrastrukturo programske in strojne opreme, ki zagotavlja podporo za stabilen informacijski sistem. Ob izgubi podatkov zaradi različnih dejavnikov (tehnična okvara, zlonamerna programska oprema, človeška napaka, naravna nesreča…) lahko le-te v čim krajšem času pridobimo nazaj.

 

 

Eno izmed takšnih orodij, ki pokriva področje varnostnega kopiranja in obnovitve podatkov, je Altaro VM Backup . Skupaj s Sibitovo skupino licenciranih1 strokovnjakov predstavlja zanesljivo in varno rešitev za vsak informacijski sistem.

1Altaro VM Backup Certified Professional

 

Sibit Cloud backup

Vsem strankam, ki zaradi narave podatkov ne želijo ali ne smejo svojih podatkov odnesti v tujino, omogočamo izdelavo varnostne kopije podatkov v Sibit podatkovni center.

varni podatki

 

 

varen backup v oblaku

Varno

Vsi podatki so med prenosom in hranjenjem šifrirani. Podatki se hranijo na visoko razpoložljivem diskovnem polju. Fizični mediji so hranjeni v požarno varnih omarah.

Prilagodljivo

Glede na dogovor, lahko podatke v naš podatkovni center prenesemo enkrat letno, mesečno ali tedensko.

Azure Cloud

Azure varnostna kopija je enostavna in zanesljiva rešitev, ki strankam omogoča izvoz podatkov iz svojega računalnika ali računalniškega centra v oblak.

Varno in zanesljivo

Vaši podatki so šifrirani na poti in v shrambi. Hranjenih je več kopij podatkov, dostop do njih je enostaven, ponudnik pa zagotavlja 99,9% razpoložljivost storitve.

Učinkovito in prilagodljivo

Po tem, ko je narejena prva varnostna kopija, se v oblak prenašajo le spremembe podatkov. Stiskanje le teh pa dodatno poveča učinkovitost prenosov.

 

backup podatkov v oblak

backup podatkov na lokaciji

On-site Backup

Seveda poskrbimo tudi za varnostne kopije pri vas. Fizične medije (diski, trakovi…) je potrebno primerno varovati, lahko tudi pri nas, v požarno varnih omarah.

 


Vrh